П'ятниця
26.04.2024
01:52:41
Рідною мовою
Форма входу
Калєндар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук

Користувальницький пошук
Теґи

Aenean elementum facilisis

Словник карпатських назв

Топоніміка ...</a></p>  <p><a href=Читать

Aenean elementum facilisis

Про майбутнє...

Вірус...Читать

Aenean elementum facilisis

Жаргон по-тернопільськи [шматок ТУСи]

В часи, коли Інтернет був лише для "обраних

Читать

Рекляма
Трохи гумору


Найкращі анекдоти щодня!
Надворі
погода Ternopil прогноз погоди на 5 днів

Погода в інших містах
Колєґи
KАРПАТИ.INFO - Все про відпочинок в Kарпатах Українські традиції
Пиши українською Справочник отдыха в Карпатах
Поиск проживания Карпаты Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»
Конюхів

Центр активного відпочинку та спорту
ЕКСТРЕМАЛ

Путешествия и отдых - каталог сайтов
Я радий, що я українець!

Ціла банда колєг
Отримай бонус!

Ви можете отримати Бонус у розмірі 0,01-0,10 WMR на гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус наданий сервісом www.wmcasher.ru


БІЛЬШЕ БОНУСІВ!
Лічильники
Экстремальный портал VVV.RU
статистика
Счетчик PR и тиц
Виды отдыха Пеший туризм
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

...Мандри...

Головна » 2012 » Травень » 12 » Відвідай Європу: міжнародні культурно-освітні візити
Відвідай Європу: міжнародні культурно-освітні візити
15:49:16
В рамках проекту євроінтеграції, пропонуємо долучитись до міжнародних культурно-освітніх візитів, програмою яких передбачено відвідування європейських міст - Кракова, Ополе, Дрездена, Парижа, Праги, Освенцима.



Метою візитів є ознайомлення з мовами та культурою країн Європи, історією виникнення Європейського Союзу, здобутками європейської демократії, ознайомлення з можливістю навчання у вищих навчальних закладах країн Європи, розширення світогляду громадян України, формування активної громадської позиції, направленої на встановлення в Україні європейських стандартів життя, навчання та праці.



Візити відбуватимуться: 06.06-13.06.2012 (набір завершується), 11.07-19.07.2012 (набір триває), а також 08.08-15.08.2012. Маршрут візиту: ЛьвівКраків - ОполеДрезденПариж - ПрагаОполеОсвенцим - Львів. (За заявкою представників та організаторів груп може бути виконано маршрут Львів – Краків – Ополе – Будапешт – Венеція – Відень – Ополе – Ченстохово – Львів). Усі групи поїздом прибувають до Львова, звідки розпочинається маршрут:


1 День: Екскурсія Львовом. Виїзд зі Львова, перехід кордону.

2 День: Прибуття до Кракова. Екскурсія містом. Вільний час. Виїзд до Ополе. Прибуття в Ополе, поселення, вільний час. Ночівля в хостелі, 3-4 особи в кімнаті.

3 День: Сніданок. Участь у заходах, передбачених програмою візиту. Зустріч з представниками вищих навчальних закладів Ополе. Для молоді - пропозиції щодо можливості навчання в Польщі чи отримання другої вищої освіти з отриманням диплому європейського зразку. Урок польської мови. Лекція на тему "Польська культура та історія". Після обіду – екскурсія містом, година боулінгу у студентському фітнес-центрі, вільний час. Ночівля в хостелі: 3-4 особи в кімнаті.


4 День: Виїзд до Дрездена. Екскурсія історичною частиною міста, відвідування картинної галереї, вільний час. Після 19:00 - нічний переїзд до Парижа.

5 День: 10:00 прибуття у Париж. Екскурсія містом на екскурсійному автобусі (цілий день, вартість - додатково 26 євро). Бажаючі можуть відвідати Діснейленд (вартість проїзду 7 євро та вхідний квиток від 27 євро). Відвідування Лувру. Для бажаючих у Парижі - безкоштовна екскурсія до музею парфумів із можливістю придбати парфуми. Від’їзд до Праги - орієнтовно в 20:00.


6 День: 10:00 прибутя до Праги. Екскурсія містом. Вільний час. В 23:00 - від’їзд до Ополе. Прибуття до Ополе на ночівлю.

7 День: Екскурсія до меморіального комплексу Аушвіц-Біркенау (концентраційний фашистський табір в Освенцимі). Виїзд на кордон. Перетин кордону.

8 День: 8:00 (орієнтовно) - прибуття до Львова.



Проїзд по всьому маршруту - комфортабельним автобусом класу „люкс". Учасниками програми можуть бути діти віком від 14 років, молодь, супроводжуючі їх особи та батьки, працівники освіти, члени громадських організацій, громадських рад, шкільних Європейських Клубів.

Фінансування програми забезпечується частково організаторами, частково учасниками поїздки. Учасники сплачують частину витрат на поїздку - 165 євро та організаційний збір – 580 грн. Учасники, старші за 18 років (крім студентів стаціонару до 21 року та пенсіонерів) за рішенням консула можуть сплачувати додатково консульський збір 35 євро та 30 грн.


Усі учасники забезпечуються наданням консультацій пов'язаних з участю у проекті, проїздом автобусом в обидва боки, медичною страховкою на період перебування за кордоном (в розмірі 30 000 євро), проживанням (студентський хостел, по 3-4 особи у кімнаті, зручності - на поверсі), харчуванням (сніданки у дні проживання в хостелі). Усі учасники самостійно прибувають до Львова та повертаються зі Львова, а також сплачують у деяких містах витрати на громадський транспорт (1-2 євро).


За додатковою інформацією та для реєстрації учасників звертатися за контактами: ГО "Демократичні ініціативи молоді", тел.: +38 044 2272554, +38 097 1145621, +38 097 9467844, e-mail: evropatur@ukr.net.

Спонсор публікації: фотошоп онлайн бесплатно.
Переглядів: 2051 | Додав: eR-man | Теги: демократичні ініціативи, Європа, євроінтеграція, візит, дрезден, поїздка, Париж, прага, мандрівка, Ополе | Рейтинг: 5.0/1 |



Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Мандри Україною. Гори і ліси, річки та озера, замки й монастирі, міста і села. Карпати та Полісся. Галичина й Волинь. Тернопіль і Тернопільщина. Туризм, походи, захоплення. Будні і свята. Спогади і враження.
Творчі креації. Те, що хотілося б побачити, а також і те, що бачимо щодня, але не звертаємо уваги.
Mandry.At.Ua - Мандруй Разом із Нами!

При будь-якому використанні матеріалів сайту, посилання на mandry.at.ua є обов'язковим!