Вівторок
16.04.2024
18:47:50
Рідною мовою
Форма входу
Калєндар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук

Користувальницький пошук
Теґи

Aenean elementum facilisis

Словник карпатських назв

Топоніміка ...</a></p>  <p><a href=Читать

Aenean elementum facilisis

Про майбутнє...

Вірус...Читать

Aenean elementum facilisis

Жаргон по-тернопільськи [шматок ТУСи]

В часи, коли Інтернет був лише для "обраних

Читать

Рекляма
Трохи гумору


Найкращі анекдоти щодня!
Надворі
погода Ternopil прогноз погоди на 5 днів

Погода в інших містах
Колєґи
KАРПАТИ.INFO - Все про відпочинок в Kарпатах Українські традиції
Пиши українською Справочник отдыха в Карпатах
Поиск проживания Карпаты Благотворительная организация «СИЯНИЕ НАДЕЖДЫ»
Конюхів

Центр активного відпочинку та спорту
ЕКСТРЕМАЛ

Путешествия и отдых - каталог сайтов
Я радий, що я українець!

Ціла банда колєг
Отримай бонус!

Ви можете отримати Бонус у розмірі 0,01-0,10 WMR на гаманець 1 раз на добу

Гаманець
Код Захисний код

Бонус наданий сервісом www.wmcasher.ru


БІЛЬШЕ БОНУСІВ!
Лічильники
Экстремальный портал VVV.RU
статистика
Счетчик PR и тиц
Виды отдыха Пеший туризм
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

...Мандри...

Блоґ

Головна » 2010 » Грудень » 19 » Дошукались! або Курйози осінніх пошуків
Дошукались! або Курйози осінніх пошуків
18:20:29
Ось нарешті спромоглись на чергову підбірку найдивніших пошукових запитів, за якими люди приходили на наш сайт восени цього року.



Ядовиті гриби. Хм... цікава штука. Такими речами цікавляться лише два типи людей: або нерадиві грибники, або нерадиві зяті. Хоча... Навіть ці дві категорії людей, якщо добре подумати, поєднуються.

Словник лоза лозяний. Ну... Тут фантазію можна розвивати до бескінечності. Лишень дивно трішки, невже це робив запит українець? Ми подамо свою версію лози. Отже знайте, лоза - це така штука, що росте поблизу водоймищ . З цієї лози можна зламати прут і внести знання в голови нерадивих. Щоб знали, значення слова ЛОЗА.

Авто телевізор хмельницький. Тут, шановні, взагалі повна "труба". Одне не ясно, Хмельницький місто, чи Хмельницький гетьман цікавив людину. Якщо місто, то замість телевізора потрібно було запршувати навігатор. А якщо гетьман, то не телевізор і машину, а підручник з історії.

Село струмок. Чого так мілко? Краще, місто ріка. Дочекаємось дощів, і побачимо, як у місті утворюються повноводні ріки. Ми також зробили запит  і отримали три адреси сіл з назвою Струмок.

Панталони. Ох , люди-люди... Ну де на сайті, що спеціалізуєтьсяі по туристичних мандрівках, ви знайдете інформацію про спіднє? (виняток) То вам треба шукати сайт мандрівок по магазинах.

Приготування бізе. Колись було модно, коли яйця дешево коштували, готувати бізе. Але готували його вдома, а не в екстремальних умовах, під час подорожей. Тут ще був ризик розчавити "головний інгредієнт".

Номери саунів в тернополі. Звучить, як санвузлів. Правильно пишеться Саун. І що малось на увазі, нумерація, чи номери телефонів?

Форум як розносити тісне взуття. Невже навіть такі форуми є? У мене виникає закономірне запитання: "А навіщо купляти тісне взуття?"

Рецепт "соління риби". Що ж тут складного? Тут навіть я зі скромними кулінарними здібностями допоможу. Йдете на річку або озеро, виловлюєте рибку, чистите і солите. А є і спрощена система: йдете в пивний магазин і купуєте вже готову тараньку. Успіхів.

Скільки часу Ной будував ковчег. Це дуже складне питання. Ми не є такі освідченні, як священнослужителі. Але і тут є вихід. Передивіться фільм "Еван Всемогутній".

Мандри Енея малюнок. Мушу зазначити, що наш сайт не спостерігав за мандрівкою цього "великого" мандрівника. Але існує "альманах" Котляревського "Енеїда". Там більш детальніша інформація. (Не приймайте буквально :) )

Полировка фар. Тут треба двох (Його та Її), теплу погоду, відлюдне місце, романтичну вечерю з вином. З вином не перестарайтесь, бо інакше фари не будуть поліровані, а видозмінені.

Відео будови вагіни. ООООоооо.... З цим саме до нас, молодці... Людоньки, про це може знати лише досвідчений" мандрівник" з багаторічним стажем. Можливо у нього навіть і відео є. А ми до такого рівня не доростемо, повірте )

Відео по нарізці овочів. А навіщо їх взагалі різати? Добре помийте і їжте не заморочуйтесь, адже(оскільки запит пішов на наш сайт) під час мандрівки вам буде не до фігурної нарізки.

Гігантська порхавка. Це такий намет, в якому сплять, повечерявши гороховою кашею декілька туристів.

Що таке ківі фото. Фото немає, але опишу вам цю штуку. Уявіть собі бараболю, яка позеленіла від сонячного світла, обросла хутром від холода, почала рости на дереві від вандалів і стала солодкою, щоб життя медом здавалось. І от оцю "бараболю" називають "китайським аґрусом". Смачного! (5 копійок від eR-man'a: не лише китайським, виявляється, є "Ківі Карпат", яке вже успіщно культивують на Закарпаттті, детальніше ТУТ і ТУТ)

Тернопіль бар. Це майже по адресу. У Тернополі барів є багато, але тут бувають лишень специфічні мандрівники, які після відвідування барів можуть запросто здути порхавку, в якій сплять туристи.

Жаргони літніх людей. Це мабуть соратник Шурика з к-фільму "Кавказька полонянка". Пораджу лише одне - зверніться до першоджерел.

Медведик білий. Скажу вам так: Ачому не білочка?

Мандри маленького слоника. Пора відкривати рубрику "Тваринки". Скільки мандруємо, але слоників ні маленьких, ні великих не бачили. Мабуть потрібно звернутись до білочки, яка являється медведиком білим.

Фотки парней. Це ж хто так скучив по "парнях"? Та вийдіть на вулицю, там оті "парні" ходять у 3D форматі.

Гаряча вода в тернополі. Є така штука у нас, можемо пишатись. Хвала Теплокомуненерго! Одне засмучує, в час, коли до будинків підведено гарячу воду, рівень нашої грамотності не зростає, а навпаки , йде на спад. Ми вже назви міст пишемо з малої букви. Соромно..

Тернопіль шалави. Фууу... Як вульгарно... Треба писати "Дрібні підприємці жіночої статі". А за цією інфою робіть пошук по економічних сайтах, а не туристичних.

Подорож мережею інтернет. В таку подорож вирушають лише спарвжні гуру, оснащені найновішими технологіями. Ми до такого рівня не доросли. Ми по-старому, з наплічником, повним всілякого туристичного начиння, і пішечки.

Пахучий тютюн фото. Є найновіша 5D технологія: йдете на високу гору, бам побачите ґуцула, що палить люлюку з отим тютюном. Но ви не лише побачите, а ще й почуєте запах. От до чого техніка дійшла!

Товщина підошви копит. Цікаво чиї копита мали на увазі? Мабуть дрібних підприємців жіночої статі?
Переглядів: 1846 | Додав: Li-radyga | Теги: курйози, дошукались, осінні пошуки, пошук, інтернет, пошуковий запит | Рейтинг: 5.0/3 |



Всього коментарів: 0

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Мандри Україною. Гори і ліси, річки та озера, замки й монастирі, міста і села. Карпати та Полісся. Галичина й Волинь. Тернопіль і Тернопільщина. Туризм, походи, захоплення. Будні і свята. Спогади і враження.
Творчі креації. Те, що хотілося б побачити, а також і те, що бачимо щодня, але не звертаємо уваги.
Mandry.At.Ua - Мандруй Разом із Нами!

При будь-якому використанні матеріалів сайту, посилання на mandry.at.ua є обов'язковим!