Теґи |
---|
Aenean elementum facilisis Читать Aenean elementum facilisis Читать Aenean elementum facilisis В часи, коли Інтернет був лише для "обраних Читать |
|
...Мандри...
Туристський, карпатський, гуцульський гумор
| |
eR-man | Дата: Субота, 25.06.2011, 01:02:19 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Репутація: 3
Статус: Офлайн
| Назбиралось багато: щось із життя, щось десь почуте, щось прочитане на інших ресурсах. І спливає на поверхню за певних умов - в поході, біля ватри, чи десь у місті на пиві...
Але все згадти просто неможливо, тому будемо викладати трошки тут. Можете доповнювати, єдина вимога - українською, звичайно що зі збереженням стилістики орігіналу!
* * *
Турист видряпується на чорногорський Петрос і стає свідком незвичайної картини: двоє чуваків стрибають з гори в прірву, а потім підіймаються назад. Він підходить до них і в екстазі питає: - Чуваки, а то як таке може бути, га? - Та не витріщайся так. Це не ми, - пояснює йому один. - Тут такі дивні потоки повітря. Ми скачемо, а вони нас догори виносять. Не віриш - пробуй! Недовго думаючи, турист розбігається і стрибає в прірву. Ясний перець, розбивається внизу об скелі. Переконавшись, що той врізав дуба, один з чуваків говорить іншому: - Знаєш, Петре, хоч ти і апостол, але гавнюк пурєдний.
* * *
Розмова двох на Ельбрусі: - Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє? - Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта!
4yBak_3_NaMeTy
|
|
| |
eR-man | Дата: Субота, 25.06.2011, 01:14:00 | Повідомлення # 2 |
Admin
| Заблукав турист у лісі та й кричить: - Агов!!! Мене хтось чує?!! Допоможіть!!! Я заблукав!!! Люди!!! Допоможіть!!! Раптом з-за кущів виходить здоровенний ведмідь: - Ти чого кричиш? - Та ось заблукав, то й кричу. Може хтось почує, обізветься то мені й легше стане. - Ну я почув.. легше стало?
* * *
Два туриста-нічвида видерлись на Піп Іван вночі, та ше в туман. Страшно їм, моторошно. Аж ось cидить гуцул біля обсерваторії, курит файку. "Діду, і не страшно оце вам туйка сидіти посеред ночі?!" "Є, хлопці, було дуже страшно поки був живий"...
* * *
Бабця скаржиться, що хтось покрав у неї огірки. Її питають - може то туристи? - Та нє, наче сліди людські...
* * *
Група німецьких туристів загубилася на Кавказі, їхній гід довго спілкується з рятівниками, потім каже, обернувшись до групи: "Хелікоптер ніхт! Попістафалі!"
* * *
- Знаєте для чого чоловіки беруть у мандрівки жінок? - Для того, щоб не забували рідну мову і... не сцяли на колінах з намету!
4yBak_3_NaMeTy
|
|
| |
Li-radyga | Дата: Субота, 25.06.2011, 10:33:10 | Повідомлення # 3 |
Чорногірська Мавка
Група: Модератори
Репутація: 5
| Повзе зв'язка альпіністів на гоpу. Майже долізли. Залишилася ще одна стінка. Повзуть... Раптом зpиваються ... Летять 100 метpів веpтикально, ламають pуки, ноги. Котяться далі, спускають лавину. Разом зі снігом і камінням летять далі. Дивом залишаються живими - зачепилися шнурком за камінь... Висять... Один пpоводить pукою по лобі, витираючи шматочки мізків і кpові, і говорить другому: - Hі, Петpовичу, все ж кpутіше, ніж на роботі!
|
|
| |
марьяна2012 | Дата: Субота, 16.06.2012, 23:38:50 | Повідомлення # 4 |
Чайник
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Українець без усмішки як француз без сиру чи італієць без піци. На сторінках журналу «Дніпро» вибух оптимузму і гумору Василь Титечко. с. Мале Вербне СУСІДОВА РАДІСТЬ — Як у тебе хлів горів, Послухай, Іванку, Мов дитина ти радів Й веселивсь до ранку. Навіть в танець ти пішов, Слідом - твоя Катря, Чи не час для вас прийшов Йти до психіатра? Від душі той засміявсь Й мовив до Демида: — Просто полум'ям зайнявсь Й хлів мого сусіда!
|
|
| |
eR-man | Дата: П'ятниця, 06.07.2012, 11:51:37 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Десь між містами Стрий і Сколе. Ранішня електричка. Товариш повертає до мене голову і так гарно по російськи: - Бодь, а это уже Карпаты? Красота то какая, у нас такого нету! Повертається в іншу сторону, а там з відразою та безмежною ненавистю на обличчі дивиться на нього бабуся. Товариш, вже українською: - Блін, перший ранок в Карпатах, а вже прокляли...
(с) drazil, УкрБаш
4yBak_3_NaMeTy
|
|
| |
Li-radyga | Дата: Середа, 11.07.2012, 11:06:52 | Повідомлення # 6 |
Чорногірська Мавка
Група: Модератори
Репутація: 5
| Наші бабусі і не на таке здатні. Знайомого прокляли гуцулки, то його 2 години блуд не відпускав. (Знайомий, впізнаєш себе?)
|
|
| |
eR-man | Дата: Вівторок, 17.07.2012, 17:28:14 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Quote (Li-radyga) Знайомого прокляли гуцулки, то його 2 години блуд не відпускав.
Та я ще в автобусі відчував, що то добром не закінчиться...
4yBak_3_NaMeTy
|
|
| |
eR-man | Дата: Вівторок, 17.07.2012, 17:29:45 | Повідомлення # 8 |
Admin
| З розмови перед туристичним походом: - І повірте мені, досвідченому туристу. Перш за все в непромокальний пакет слід класти туалетний папір. Бо сушити його над багаттям - то дуже довга і марудна справа...
(с) УкрБаш
4yBak_3_NaMeTy
|
|
| |
eR-man | Дата: Четвер, 13.09.2012, 22:44:12 | Повідомлення # 9 |
Admin
| Гуцульські програмісти довели, що 8 трембіт = 1 трембайту.
(с) Vovcheg, ukrbash
4yBak_3_NaMeTy
|
|
| |
katerina_nikolaeva | Дата: Неділя, 13.11.2016, 13:06:09 | Повідомлення # 10 |
Чайник
| Якщо ваш чоловік: 1. Не грубить. 2. Не п'є. 3. Не дратує. 4. Не сидить за компом. 5. Не ходить з друзями пити пиво
Потикайте в нього палицею ... Походу він здох.
|
|
| |
dp120886lvp | Дата: Вівторок, 28.03.2017, 14:44:45 | Повідомлення # 11 |
Чайник
| http://mandry.at.ua/forum/
|
|
| |
kristinakristinka10 | Дата: Понеділок, 30.07.2018, 23:14:16 | Повідомлення # 12 |
Чайник
|
|
|
| |
|