Использование в пищу дикорастущих растений не только разнообразит стол, но и добавляет в рацион витамины, микроэлементы, другие полезные вещества.
В книге даны подробные характеристики наиболее полезных для человека съедобных растений-дикоросов, а также рекомендации по приготовлению из них блюд, приправ, напитков.
Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі. [ Регистрация | Вход ]
Мандри Україною. Гори і ліси, річки та озера, замки й монастирі, міста і села. Карпати та Полісся. Галичина й Волинь. Тернопіль і Тернопільщина. Туризм, походи, захоплення. Будні і свята. Спогади і враження.
Творчі креації. Те, що хотілося б побачити, а також і те, що бачимо щодня, але не звертаємо уваги.
Mandry.At.Ua - Мандруй Разом із Нами!
При будь-якому використанні матеріалів сайту, посилання на mandry.at.ua є обов'язковим!